Seniorlägenheter

Råda

Tallhöjden i Råda består av 18 lägenheter, fördelade enligt följande:

1 rum och kök, cirka 42 kvadratmeter
2 rum och kök, 54 kvadratmeter och 61 kvadratmeter
3 rum och kök, 78 kvadratmeter.

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet på Tallhöjden vänligen vänd dig till AB Bostäder, telefon 0510-77 08 00 eller e-post abbostader@lidkoping.se

Tolsjö

I Tolsjö Alvetorp finns 13 lägenheter. Åtta av dessa består av 1 rum och kök, medan fem lägenheter består av 2 rum och kök.

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet i Tolsjö, vänligen vänd dig till AB Bostäder, telefon 0510-77 08 00 eller e-post abbostader@lidkoping.se

Tun

På Egnahemsvägen i Tun finns åtta pensionärslägenheter om 2 rum och kök, cirka 60 kvadratmeter.

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet i Tun, vänligen vänd dig till AB Bostäder, telefon 0510-77 08 00 eller e-post abbostader@lidkoping.se

Örslösa

På Lugnvägen i Örslösa finns 12 lägenheter, fördelade enligt följande:

1 rum och kök, 44 kvadratmeter
2 rum och kök, cirka 47 kvadratmeter
3 rum och kök, 68 kvadratmeter.

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet i Örslösa, vänligen vänd dig till AB Bostäder, telefon 0510-77 08 00 eller e-post abbostader@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se