Hur är det att jobba inom vård- och omsorgsyrken i Lidköpings kommun?

Ta del av vad våra anställda säger om sina jobb!

Det började för många år sedan med ett sommarjobb som jag sedan trivdes så jättebra med så jag har blivit kvar ända sedan dess. Att ständigt vara meningsfull, varje dag på sitt jobb, det är fantastiskt!

CARIN, UNDERSKÖTERSKA OCH HUVUDHANDLEDARE

Det här är mitt jobb. Jag vill göra det bra och jag finns här för dom.
Även om dom är negativa så vill jag ge dom positiv energi. Jag har testat flera olika jobb men nu har jag landat känner jag. Alla är välkomnande. Tillsammans kan vi göra kommunen stark.

OMAR, UNDERSKÖTERSKA PÅ DEMENSBOENDE

För mig handlar det om att gå till jobbet och känna att jag gör skillnad för våra ungdomar. Många av dom har haft det tufft. Få personer utanför vår verksamhet har kunskap om oss. Det finns en bild medialt och en som är den verkliga. Vi försöker utgå från det som fungerar.
Det är oftast mycket lättare.

PER, ENHETSCHEF INOM OMRÅDET BARN OCH UNGA

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kommunstyrelsensverksamheter@lidkoping.se