Praktik utomlands

Att göra din praktik i ett annat land kan ge dig erfarenheter värdefulla för framtiden. Du kan öva ett andra språk, utöka ditt kontaktnätverk, lära dig mer om yrket du utbildar dig till och bli attraktivare på arbetsmarknaden. Och chansen är stor att du får en rolig och minnesvärd upplevelse!

Så här gör du för att ansöka

Skriv ett brev där du berättar om dig själv och varför du vill göra din LIA-period inom Erasmus+, max en A4-sida och skicka till Jadranka Stauber Näslund. När alla intresseanmälningar kommit in gör vi ett urval.

Praktiska uppgifter

Minimitiden för en vistelse är två veckor, maxtiden är fyra veckor. Ett schablonbelopp betalas ut baserat på vilket land du åker till samt längden på utbytet. Du kommer att få all nödvändig information av Campus Västra Skaraborg.

Vad är Erasmus+?

Erasmus+ är ett EU-projekt vars huvudsakliga mål är att stärka tillväxten och sysselsättningen samt främja social jämställdhet och integration. Projektet syftar också till att öka rörligheten och stärka utvecklingen inom olika branscher i Europa. Du som individ ska bli stärkt i din yrkesroll och bli bättre rustad för att klara av och hantera sociala situationer.

Kontakt

Jadranka Stauber Näslund

Tel: 0510770935

E-post: Jadranka.StauberNaslund@edu.lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: campuslidkoping@edu.lidkoping.se